ONBEZORGD BOUWEN MET STEENBERGEN BOUWMANAGEMENT

Wij zijn bouwspecialisten die ondernemers inzicht geven in hun bouwproject. Het bouwen, verbouwen en onderhouden van bedrijfspanden zijn complexe zaken. Zonder kennis en ervaring komt er veel op u af. Wij ondersteunen ondernemers op een vernieuwende wijze. Naast ontzorgen helpen wij u ook besparen. Met ons team realiseren we jaarlijks ruim 20.000 m2 bedrijfsruimte.

Een bedrijfspand of woning moet passen als een jas. Wij kijken eerst naar het proces binnen een bedrijf en stellen daarbij de achterliggende vragen.

Eerlijk advies

Onafhankelijk advies

Geen beperking in keuzes

Kostenbesparend

Ontzorgend

Kennis & ervaring

Oplossingsgericht

Eigenaar en oprichter Johan Steenbergen werkt sinds 2009 voor zichzelf. Daarvoor was hij projectleider bij diverse bouwbedrijven in de regio. Daar zag hij dat het bouwproces ook anders georganiseerd kan worden. Het belang van de opdrachtgever moet centraal staan. Daarnaast is het belangrijk dat de opdrachtgever inspraak en inzicht in kosten heeft tijdens het bouwproces.

MEER DAN 20 JAAR
KENNIS EN ERVARING IN COMPLEXE BOUWPROJECTEN

STICHTING DE AKKER

Een onderhoudsplan, efficiënt aanbesteden en één aanspreekpunt. Johan neemt ons deze zorg uit handen. Op deze manier houden wij overzicht en besparen wij aanzienlijk op de onderhoudskosten van onze schoolgebouwen.”

F. van der Ham

DICKHOF AUTOSCHADE BV

“Johan heeft voor ons een nieuw bedrijfspand gebouwd. Hij houdt grip op de uitgaven en neemt ons alle zorg uit handen. Ons bedrijfspand is efficiënt vormgegeven en ingericht. We zijn erg tevreden over de samenwerking en het resultaat.”

J. Dickhof